Nieuwe collega!

Nieuwe collega!

Graag stellen wij je voor aan onze nieuwe klantadviseur, Joost!

Joost is een enthousiaste en gedreven nieuwe medewerker bij Qfact. Joost zal aan de slag gaan als klantadviseur. Met zijn vriendelijke en communicatieve vaardigheden zal hij klanten op een professionele en behulpzame manier te woord staan. Hij zal vijf dagen per week werken en zijn enthousiasme en toewijding zullen zeker bijdragen aan het team van klantadviseurs bij Qfact.

Joost is 28 jaar oud en woont in Nuenen samen met zijn vriendin. In zijn vrije tijd heeft Joost verschillende interesses en hobby’s waar hij energie uit haalt. Één van Joost zijn passies is het kijken naar voetbalwedstrijden. Zowel de Premier League als de Eredivisie volgt hij op de voet. Daarnaast kijkt hij graag Formule 1-races en speelt hij graag een potje tennis met zijn vrienden in zijn vrije tijd.

Joost houdt er ook van om uit te gaan met zijn vrienden. Hij geniet ervan om nieuwe plekken te ontdekken, samen te lachen en herinneringen te maken. Als trotse Brabander kijkt Joost ook altijd uit naar het jaarlijkse Carnaval, een traditie waar hij volop van geniet. Helaas zal Joost de Carnaval van 2024 moeten missen, omdat hij op dat moment op safari gaat in Zuid-Afrika. Hij is erg enthousiast over deze reis en kijkt ernaar uit om de prachtige natuur en wilde dieren van Afrika te ervaren.

Met zijn brede interesses, energieke persoonlijkheid en toewijding aan klantenservice, is Joost een waardevolle aanwinst voor het team van Qfact. We heten Joost van harte welkom en kijken ernaar uit om samen met hem succesvolle resultaten te behalen en onze klanten de beste service te bieden.”