Release 21 mei 2024

Release 21 mei 2024

Bij Qfact blijven we continu doorontwikkelen en hard werken om de beste ervaring voor onze softwaregebruikers te bieden. Daarom hebben we een aantal belangrijke updates en verbeteringen doorgevoerd in verschillende onderdelen van onze software. Hieronder zijn de aanpassingen beschreven per onderdeel.

Qfact Platform

Datum kunnen invullen met numpad in invoervelden
Het is vanaf nu mogelijk om datums / data in te vullen met het numerieke toetsenbord (numpad) in alle invoervelden van het platform. Daarmee wordt het invoeren van data sneller en efficiënter.

Zoekfunctie in (meerkeuze) dropdowns
Alle dropdown-menu’s in de applicatie zijn geüpdatet met een zoekfunctie. U kunt nu door alle antwoorden en opties zoeken door simpelweg te typen. Dit geldt voor alle meerkeuze dropdowns in het platform, waardoor het selecteren van opties gemakkelijker en sneller wordt.

Prestatiedatabank

Updates aan de beheer-instellingen
We hebben diverse updates doorgevoerd in de beheer-instellingen van de prestatiedatabank. Deze verbeteringen zorgen voor een gebruiksvriendelijkere ervaring en geven beheerders meer controle over de instellingen.

Verbeteringen aan formulieren en enquêtes
Er zijn meerdere verbeteringen aangebracht aan de formulieren en enquêtes in de prestatiedatabank waardoor het aantal respondenten nu wordt getoond en bij enquêtes wordt nu ook een score getoond als deze berekend kan worden op basis van de vragen. Dit helpt bij het beter inzichtelijk maken van de resultaten.

Better Performance

Duidelijkere statussen tijdens revisie/in gesprek
De statussen van formulieren tijdens de revisie of wanneer er gesprekken plaatsvinden, zijn nu duidelijker. Het is nu gemakkelijker te zien waar u akkoord op moet geven of waar u op wacht. Dit verbetert de workflow en vermindert misverstanden.

Tot slot zijn wij altijd bezig met het verbeteren van onze software en waarderen wij uw feedback. Probeer gerust de nieuwe updates uit en laat ons weten wat u ervan vindt.

Heeft u vragen of opmerkingen over deze release notes? Neem gerust contact op ons op.